Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
biologie

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Co je život ? - 11%
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
biologie

Co je život ?

349 Kč
310 Kč
Les nemlčí
Věděli jste, že houby dokážou klást léčky? Nebo že ryby lžou? Nejen my lidé máme sklony k přehánění a nepravdám. Zvířata jsou mnohem nápaditější, jedná-li se například o to, jak získat partnera či partnerku.
biologie
Ukázky

Les nemlčí

116 Kč
Netterův anatomický atlas člověka - 11%
Netterův anatomický atla.s člověka, 7. vydání, je jedinečným souborem světově proslulých, nádherných a názorných anatomických ilustrací Dr. Nettera
biologie

Netterův anatomický atlas člověka

2 241 Kč
1 992 Kč
Řekni mi jak chránit přírodu? - 11%
Další z oblíbených encyklopedií pro zvídavé děti z edice „Řekni mi“ je věnována naléhavému problému – ochraně přírody.
biologie

Řekni mi jak chránit přírodu?

323 Kč
287 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
biologie

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>