Nejprodávanější audioknihy - říjen 2020
historické romány

Apage Satanas! - 11%
Přítelkyni Ludmily z Vartemberka trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla. Její otec povolá exorcistu, jenže Ludmila ví, že Anna není blázen.
historické romány

Apage Satanas!

314 Kč
279 Kč
Krev na kapradí - 20%
Audiokniha navazuje na úspěšnou sérii povídek z různých okamžiků a míst české historie. První část obsahuje osm příběhů z období vlády krále Přemysla Otakara II. Hlavním vyšetřovatelem je královský prokurátor Oldřich z Chlumu.
historické romány
Ukázky

Krev na kapradí

249 Kč
199 Kč
1793 - Vlk a dráb - 11%
(7x)
Zacpěte si nos, zavřete oči, nastražte uši a ponořte se do stoky zločinu!
historické romány

1793 - Vlk a dráb

386 Kč
343 Kč
Boskovická svodnice - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti snoubenky mocného pána Kryštofa z Boskovic...
historické romány
Ukázky

Boskovická svodnice

249 Kč
199 Kč
Falešný tolar - 11%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
historické romány

Falešný tolar

269 Kč
239 Kč
Osmanský tábor - 11%
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
historické romány

Osmanský tábor

269 Kč
239 Kč
Případ s alchymistou - 11%
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...
historické romány

Případ s alchymistou

269 Kč
239 Kč
Nitranská brána smrti - 11%
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
historické romány

Nitranská brána smrti

314 Kč
279 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 20%
Pouť ke svatému Jakubovi do Compostely patří k vrcholným projevům křesťanské zbožnosti. Oldřich z Chlumu má však svých starostí tolik, že na něco takového nikdy nepomyslel. Jenže král Přemysl II. Otakar je jiného názoru.
historické romány
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

299 Kč
239 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
historické romány
Ukázky

Stín Otce

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>