Nejprodávanější tituly - říjen 2020
erotika

Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Mister
(2x)
Londýn, 2019. Maxim Trevelyan vede bezstarostný život. Je pohledný, má konexe v aristokratických kruzích a peníze. Nikdy nemusel pracovat a zřídka spí sám.
erotika
Ukázky

Mister

134 Kč
Tři ženy
Objevitelská kniha Tři ženy zobrazuje s hlubokým pochopením a velkou emocionální silou křehkost a složitost ženské touhy i její přetrvávající nerovnoprávnost.
erotika

Tři ženy

313 Kč
Vyšší level
(1x)
Erotický gay román s prvky postapokalyptického thrilleru.
erotika
Ukázky

Vyšší level

129 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Hra
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
Pikantní příběhy
Čtvrtý svazek humorných erotických povídek zahrnuje další sexuální deviace a incestní příběhy. Také satirický pohled na přístup k pohlavnímu životu za totality.
erotika

Pikantní příběhy

297 Kč
69
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
Božský milenec
Upjatý Brit na vysoké pozici. Dobrodružná Američanka na stáži. Sexy mezinárodní skandál na obzoru.
erotika

Božský milenec

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>