Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
esoterika a astrologie

Mystické šamanské orákulum - 11%
Legendy praví, že ještě předtím, než tu byl čas, předtím, než tu byla řeč, byly tu posvátné symboly – Medicínský kruh, Kletba, Orel, Jaguár a ostatní – a důvěrně k nám promlouvaly.
esoterika a astrologie

Mystické šamanské orákulum

693 Kč
616 Kč
Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
esoterika a astrologie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Světlonoška - 11%
(3x)
Nechejte se unést poutavým a cituplným příběhem psychoterapeutky Dity a jejich klientů. Sledujte, jak se během adventního období dají do pohybu jejich životní osudy. Vše je možné, stačí jen otevřít svou mysl a své srdce... a pak se začnou věci dít...
esoterika a astrologie

Světlonoška

305 Kč
271 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
esoterika a astrologie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Velká kniha Crowleyho Tarotu - 6%
(1x)
Tarotové symboly z pohledu psychologie a mytologie. Kniha přináší mimo jiné rozbor moderní a starověké symboliky spjaté s Tarotem, dosud nejpodrobnější popis 78 karet Thothova Tarotu, nyní navíc s váčkem na karty.
esoterika a astrologie

Velká kniha Crowleyho Tarotu

944 Kč
889 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Grimoire NEXUS - 11%
Pátý díl knihy o okultních grimoárech sestává hned z několika unikátních děl.
esoterika a astrologie

Grimoire NEXUS

315 Kč
280 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty) - 6%
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.
esoterika a astrologie

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 180 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>