Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
počítače

SQL - Podrobný průvodce uživatele - 11%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
počítače

SQL - Podrobný průvodce uživatele

296 Kč
263 Kč
Vývoj aplikací pro iOS - 11%
Vývoj aplikací pro iOS vás rychle provede vším potřebným, abyste mohli svou aplikaci nabídnout milionům majitelů telefonů a tabletů značky Apple.
počítače

Vývoj aplikací pro iOS

531 Kč
472 Kč
Adobe InDesign CC - 11%

Praktický průvodce nejnovější verzí přímo od tvůrců InDesignu CC. Vyzkoušejte si, jak snadné je vytvářet vlastní dokumenty, pracovat s typografickými efekty, inteligentním formátováním a dalšími nástroji nejnovější, cloudové verze InDesignu.

počítače

Adobe InDesign CC

621 Kč
552 Kč
Co je nového v umělé inteligenci
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
počítače
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

90 Kč
Mistrovství - Android - 11%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android!
počítače

Mistrovství - Android

891 Kč
792 Kč
Učíme se s tabletem - využití mobilních technologií ve vzdělávání - 11%
Kniha s online podporou! První česká kniha, která se zabývá využitím tabletů ve škole, vlastně vůbec není jen kniha. Váže se k ní totiž také moderní online podpora, která obsahuje užitečné kontakty a odkazy, stejně jako 122 praktických videí.
počítače

Učíme se s tabletem - využití mobilních technologií ve vzdělávání

347 Kč
308 Kč
Bible Microsoft Office 2013 a 365 - 11%
Díky této knize se naučíte využívat jednotlivé programy tohoto balíku pro osobní potřebu, školu, kancelář i vedení vlastní firmy. Knihu využije úplný začátečník i uživatel, který přechází ze starší verze Microsoft Office.
počítače

Bible Microsoft Office 2013 a 365

261 Kč
232 Kč
Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
počítače

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3