Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
neobyčejné osudy

Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
I vy jste v tomhle pekle? - 20%
Vzpomínky Alžběty Sommerové Lefkovitsové zachycují poslední válečné roky 1944-1945, v nichž byla autorka se svými nejbližšími stižena rasovou persekucí kvůli svému židovskému původu.
neobyčejné osudy
Ukázky

I vy jste v tomhle pekle?

135 Kč
108 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

neobyčejné osudy
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
The Arks - 20%
The book follows the journey of my name. It is the story of two successive escapes from the Jewish ghettos to freedom.
neobyčejné osudy
Ukázky

The Arks

350 Kč
280 Kč
Ztracená v Galábii - 20%
Příběh mladé české ženy, která se po ovdovění zamilovala do atraktivního a pozorného Araba, souhlasila se svatbou, ale brzy poté zjistila, že se její život naprosto změní.
neobyčejné osudy
Ukázky

Ztracená v Galábii

179 Kč
143 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
neobyčejné osudy
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Čurda z hlíny - 20%
(1x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
neobyčejné osudy
Ukázky

Čurda z hlíny

199 Kč
159 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

neobyčejné osudy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
neobyčejné osudy
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>