Nejprodávanější audioknihy - říjen 2020
česká

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 11%
(1x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
česká

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

269 Kč
239 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - Restaurant na konci vesmíru - 11%
(1x)
Druhá části slavné série, která ukazuje, že opravdová zábava nastává až po skáze planety Země.
česká

Stopařův průvodce Galaxií 2. - Restaurant na konci vesmíru

314 Kč
279 Kč
Uškrcená laborantka a další … - 11%

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

česká

Uškrcená laborantka a další …

233 Kč
207 Kč
3x Hurvínkovy příhody - 11%
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.
česká

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
479 Kč
Hana - 11%
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
česká

Hana

305 Kč
271 Kč
Oheň a krev - 11%
(2x)
Fascinující kronika dějin královského rodu Targaryenů, předcházející Hře o trůny
česká

Oheň a krev

493 Kč
438 Kč
Deník kastelána - 11%
(13x)
Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství.
česká

Deník kastelána

251 Kč
223 Kč
Jičínské pole mrtvých - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
česká

Jičínské pole mrtvých

269 Kč
239 Kč
Mé cesty do hlubin mozku - 11%
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?
česká

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
279 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(8x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká

Probudím se na Šibuji

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 467 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>