Nejprodávanější knihy - říjen 2020
pro začínající čtenáře

Terezka chce pejska - 11%
(1x)
Barevné slabiky usnadňující čtení. Typ písma vhodný pro začínající čtenáře a dyslektiky. V této jedinečné knize najdou děti zábavné příběhy holčičky Terezky, chameleona Leona a mnoha dalších hrdinů.
pro začínající čtenáře

Terezka chce pejska

224 Kč
199 Kč
Žil byl kdysi kdesi - 11%
Kniha plná klasických pohádkových bytostí, jako jsou princové, králové, draci, princezny a komtesy, vychází ze zásad genetické metody výuky čtení.
pro začínající čtenáře

Žil byl kdysi kdesi

194 Kč
172 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 11%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída v muzeu

197 Kč
175 Kč
Taje olivového háje - 11%
(1x)
Malou vílu odnese vítr mistrál z hor do zahrady opuštěného domu na pobřeží Provence. Víla se o zahradu začne starat a na nový domov si postupně zvykne. Seznámí se i s vílou žijící ve vesnické kavárně, takže už není sama...
pro začínající čtenáře

Taje olivového háje

224 Kč
199 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

pro začínající čtenáře

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
pro začínající čtenáře

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Čteme sami – Pohádky kocoura Šikuly - 11%
Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou a jeho kamarády.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Čteme sami – Pohádky kocoura Šikuly

206 Kč
183 Kč
Báječná škola pana Scotta - 11%
Šestiletý Péťa jde poprvé do školy. S rodiči se z Česka přestěhoval do Portugalska, a tak na něj čekají spolužáci z celého světa. Jak to zvládne, když neumí ani slovo anglicky? Najde si tu kamarády? Budou si rozumět?
pro začínající čtenáře
Ukázky

Báječná škola pana Scotta

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>