Nejprodávanější knihy - říjen 2020
příběhy

Červené klubíčko - 11%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa.
příběhy

Červené klubíčko

269 Kč
239 Kč
Holub Kolumb - 11%
(1x)

Road movie zamilovaného poštovního holuba ve výslužbě. Ptačí říši se dětem velmi úspěšně snažil přiblížit již Josef Lada. Nový pohled na chytré ptactvo, které si vždy ví rady, nabízí dobrodružný, napínavý příběh holuba Kolumba.

příběhy

Holub Kolumb

241 Kč
214 Kč
Žil byl kdysi kdesi - 11%
Kniha plná klasických pohádkových bytostí, jako jsou princové, králové, draci, princezny a komtesy, vychází ze zásad genetické metody výuky čtení.
příběhy

Žil byl kdysi kdesi

194 Kč
172 Kč
Bible - Ilustrované příběhy ze Starého zákona - 11%
Na stránkách této nejčtenější knihy světa ožívají nezapomenutelné osobnosti. Přečtěte si nejznámější příběhy popsaných v Bibli, mezi kterými je příběh o Adamovi a Evě, Noemovi, Abrahámovi, Mojžíšovi, Josefovi a mnoha dalších...
příběhy

Bible - Ilustrované příběhy ze Starého zákona

449 Kč
399 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
příběhy

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Kam chodí spát hvězdy?
Když přichází večer, ale malým nezbedníkům se ještě nechce spát, přijde rodičům vhod knížka veršů s obrázky, kterou si mohou spolu s dětmi prohlížet, zklidnit se a pomalu se připravit na cestu do postýlek.
příběhy

Kam chodí spát hvězdy?

71 Kč
Kiosek - 11%
(1x)
Příběh o paní Olze, která uvízla ve stánku a nemůže se z něj dostat ven. Den za dnem Olga obsluhuje zákazníky, listuje si časopisy a touží někam vycestovat. Až jednoho dne odstartuje řetězec náhodných událostí její putování.
příběhy
Ukázky

Kiosek

221 Kč
196 Kč
Lilly, letí rogalo! - 11%
(1x)
Lilly, letí rogalo! /Hovory se psem jménem Lilly Marlén, fenkou neznámého původu/ Básník chodí denně po ránu venčit psa do nedalekého parku nebo do lesa a vypráví mu zábavné historky ze života psů.
příběhy

Lilly, letí rogalo!

268 Kč
238 Kč
Příběhy z pošťákovy brašny - 11%
V knize plné kouzelných barevných obrázků pošťák Vilík a jeho mluvící kamarádi kocourek Mourek a kolo Bruno vyprávějí čtenářům příběhy lidí z jejich městečka.
příběhy

Příběhy z pošťákovy brašny

143 Kč
127 Kč
Psí průšviháři – Mazaná šeltie - 11%
Noah a jeho rodina se právě přistěhovali a najít si kamarády v novém prostředí není právě lehké.
příběhy
Ukázky

Psí průšviháři – Mazaná šeltie

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 91 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>