Nejprodávanější tituly - říjen 2020
architektura

Neuvěřitelné pohledy do nitra strojů a staveb - 11%
Podíváš se do nitra jednoho z největších dalekohledů na světě v observatoři Palomar v USA, do ponorky z druhé světové války nebo do parní lokomotivy z 30. let 20. století. Dozvíš se, jak se žilo na středověkém hradě nebo jak to vypadá uvnitř tanku.
architektura

Neuvěřitelné pohledy do nitra strojů a staveb

269 Kč
239 Kč
Petr Pelčák - 11%
Výpravná publikace představuje nejnovější tvorbu brněnského architekta Petra Pelčáka. Patří ke generaci, která vstupovala do profesního života na přelomu osmdesátých a devadesátých let a velmi brzy dostala příležitost samostatně projektovat a stavět.
architektura

Petr Pelčák

536 Kč
476 Kč
Světové mosty - 11%
Více než 200 nejkrásnějších, nejzajímavějších, nejvyšších nebo nejdelších mostů, viaduktů a lávek z celého světa najdete na stránkách této knihy.
architektura

Světové mosty

539 Kč
479 Kč
Pracovna republiky - 11%
Kniha Pracovna republiky, která se zabývá stavebním vývojem Plzně v meziválečném období, je prvním komplexním zpracováním tohoto tématu.
architektura

Pracovna republiky

359 Kč
319 Kč
Plasy známé – neznámé
Kniha o malém klenotu mezi českými městy. Plasy jsou přirozenou učebnicí architektury a současně ukázkou, jak odkaz minulosti ctít a pečovat o něj, monumentální historické stavby se zde snoubí s krásou místní přírody.
architektura

Plasy známé – neznámé

430 Kč
Český mrakodrap - 11%

Kniha Petra Vorlíka sleduje na příkladech více než stovky proslulých i méně známých staveb nebo utopických projektů příběh skromného českého mrakodrapu.

architektura
Ukázky

Český mrakodrap

359 Kč
319 Kč
101 věcí, které jsem se naučil na architektuře - 11%
(1x)
Kniha uznávaná a přijímaná jak studenty, tak profesionály, návrháři i veřejností. "101 věcí..." objasňuje některé matoucí aspekty tohoto oboru prostřednictvím nevšedních pohledů a ilustrací.
architektura

101 věcí, které jsem se naučil na architektuře

224 Kč
199 Kč
Karel Prager - 11%
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
architektura
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
319 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Tugendhat, dům na rozhraní dějin
Vila Tugendhat je jedním ze tří–čtyř děl, které jsou přelomem v kulturních dějinách. Její příklad je nesmírně silný. Po desítky let ovlivňoval architekturu a její tvůrce po celém světě – a ovlivňuje stále. Její poselství je univerzální.
architektura

Tugendhat, dům na rozhraní dějin

459 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>