V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
Allen Carr se dívá na kouření jako na jeden z typů drogové závislosti a odhaluje množství mýtů a falešných představ, kterými je cigaretový rituál opředen. Krok po kroku přesně vystihuje, kde jsou slabiny odvykání.
Jak zhubnout bez hladovění a váhu si udržet? Kniha vysvětluje základní principy domácí krabičkové diety, přináší 350 jednoduchých krabičkových receptů a vyvážené jídelníčky na dva měsíce.
Není to jen tak, což může dosvědčit každý, kdo
s nějakou vážnější nemocí zápolil. Známý psychiatr
se na toto téma pokusil podívat s nadhledem
vyplývajícím ze skutečně dlouholeté
praxe a se sobě vlastním humorem.