Nejprodávanější knihy - říjen 2020
sociologie

Umění sociálních médií - 11%
Snažíte se uspět na sociálních sítích, ale stále s tím bojujete? Znáte dobře Facebook a Instagram, ale co další nástroje sociálních médií? Jestliže chcete být úspěšní na trhu, tak vám k tomu v dnešní době nejvíce pomohou právě sociální média.
sociologie

Umění sociálních médií

206 Kč
183 Kč
Sexualita a sexuální identita - 11%
(1x)
Nakolik je naše sexualita a sexuální identita přirozená a nakolik je ovlivněna kulturou, ve které žijeme? Nakolik jsme v tomto ohledu sami sebou, a nakolik se podřizujeme očekáváním společnosti i svého partnera?
sociologie
Ukázky

Sexualita a sexuální identita

332 Kč
295 Kč
Edukace seniorů
Stárnutí populace je jedním z významných demografických trendů současnosti, který se v celosvětovém měřítku stává problémem 21. století. Lidé nad 65 let tvoří přibližně 15 % obyvatelstva České republiky a jejich počet se bude pomalu, ale jistě zvyšov
sociologie

Edukace seniorů

179 Kč
Andragogický výzkum
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace o metodách výzkumu vzdělávání dospělých, která objasňuje témata a problémy, jež je potřebné zkoumat na tomto poli.
sociologie

Andragogický výzkum

89 Kč
Scénické tradice Latinské Ameriky - 11%
Monografie věnovaná ibero-africkým a indiánským kultům a slavnostem a doplněná rozsáhlou obrazovou dokumentací nabízí srovnání původních scénických tradic tří kontinentů, které se po objevu Nového světa setkaly v prostoru Jižní Ameriky.
sociologie

Scénické tradice Latinské Ameriky

216 Kč
192 Kč
Diverzita etnických menšin - 11%
Publikace řeší otázku prostorové koncentrace etnických menšinových komunit v ČR, otázku priorit a strategií příslušníků těchto komunit při výběru místa bydliště, priorit při volbě typu bydlení, bytové kultury a otázku vztahu k bydlení.
sociologie

Diverzita etnických menšin

252 Kč
224 Kč
Fase pražských židovských rodin z let 1748 – 1749 (1751) - 11%
Publikace přináší edici významného pramene k dějinám pražských Židů uloženého v Archivu Židovského muzea v Praze.
sociologie

Fase pražských židovských rodin z let 1748 – 1749 (1751)

311 Kč
276 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
sociologie

Muži to rádi oblé

89 Kč
Sendvičová rodina
Jednomu jsou dva roky a druhému osmdesát. Oba vyžadují stálou pozornost a mimořádnou péči, ale jejich potřeby jsou dramaticky odlišné. A společně jsou obrazem novodobého společenského fenoménu, který vstupuje na scénu pod pojmem sendvičová generace.
sociologie

Sendvičová rodina

89 Kč
Doprovázení v pomáhajících profesích - 6%
Jádro knihy tvoří koncept doprovázení – jeho součástí je typologie, v jejímž rámci nejprve členíme doprovázení na laické a na profesionální. Kniha přináší nový sociologizující pohled na význam doprovázení v životě člověka.
sociologie

Doprovázení v pomáhajících profesích

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>