Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
romány

Arabská princezna
Pokračování bestsellerových románů Arabská žena, Arabská dcera a Arabská krev.
romány

Arabská princezna

413 Kč
Dohazovačky
(1x)
Pětaosmdesátiletá Blix je proslulá dohazovačka a přinejmenším pro své nevděčné a snobské příbuzenstvo poněkud extravagantní bezdětná teta.
romány

Dohazovačky

341 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová jako dědictví po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci.
romány

Dům ozvěn

269 Kč
Gabrielův slib
(1x)
Čtvrtý díl úspěšné série Sylvaina Reynarda o vysokoškolském profesoru Gabrielovi a jeho lásce Julii začíná narozením jejich dcery.
romány

Gabrielův slib

332 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
romány

Malé ženy

268 Kč
Prodloužená sonáta života Boženy Němcové
(1x)
Anna Strnadová, držitelka Literární ceny týdeníku Reflex, se ve své nové knize inspirovala životem nejproslulejší české autorky Boženy Němcové. S pomocí tajemného mecenáše prožívá Němcová konečně důstojný a šťastný život.
romány

Prodloužená sonáta života Boženy Němcové

269 Kč
Bouřlivé časy
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
romány

Bouřlivé časy

359 Kč
Miluj mě jakkoli
(2x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk.
romány

Miluj mě jakkoli

314 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Údolí panenek

Modelka Anne, zpěvačka Neely, herečka Jennifer – tři krásné a úspěšné ženy v magickém světě Hollywoodu, tři skutečné hvězdy, které se setkávají v různých obdobích své kariéry, lásek i zklamání… Hollywood šedesátých let minulého století se zdá být pestrým a lákavým snem, pod jeho povrchem se však skrývá skutečný drsný svět drog, alkoholu a temných vášní.

romány

Údolí panenek

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>