Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
historické romány

Pád titánů - 11%
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
historické romány

Pád titánů

539 Kč
479 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Achnaton - 11%
Když se faraon Achnaton rozhodne vzepřít tradici a namísto uctívání egyptských bohů začne vzývat jediného boha Atona, navždy tím změní tvář celého Egypta.
historické romány

Achnaton

314 Kč
279 Kč
Cizí královna - 11%
(4x)

Rok 951 Mladý Gaidemar, nemanželský syn neznámého původu a ozbrojenec v jízdní legii krále Oty, je pověřený nebezpečným úkolem.

historické romány

Cizí královna

449 Kč
399 Kč
Doktor Jessenius - 11%
Doktor Jan Jessenius se na první pohled zamiloval do Prahy. Ta pro něj představuje město, kde sídlí císařský dvůr, kde nalezl přátele, kde mu císař Rudolf II. povolil ukázku veřejné pitvy a přijal ho do svých služeb jako svého osobního lékaře.
historické romány

Doktor Jessenius

242 Kč
215 Kč
Faraonův písař - 11%
Faraonův písař a vážený velekněz Ani se vyrovnává s politickými i mocenskými problémy, otázkami cti a bojuje proti intrikám faraonových nepřátel nového kultu Slunce. Slavný historický román z doby vrcholného rozkvětu starověkého Egypta.
historické romány

Faraonův písař

359 Kč
319 Kč
Poslední batalion - 11%
(1x)
Viktor Koutecký z Lichovic, představitel důstojnického sboru rakousko-uherské armády žije tak, jako by každý den měl být tím posledním.
historické romány

Poslední batalion

296 Kč
263 Kč
Případy soudce Ti. Smrt v lotosovém poli - 11%
Na zpáteční cestě z poutní cesty ke chrámu Vznešeného vrcholu se soudce Ti a jeho První paní dozvědí, že v kraji, kterým právě procházejí, rozsévá hrůzu obávaný vrah, nazývaný Sekáč hlav.
historické romány

Případy soudce Ti. Smrt v lotosovém poli

243 Kč
216 Kč
Bouřlivé časy - 11%
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
historické romány

Bouřlivé časy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>