Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
dům a zahrada

Výcvik štěněte den po dni - 11%
Jak si pejska vybrat? Jak před jeho příchodem zabezpečit byt a zahradu? Kolik spánku štěně potřebuje a jak ho správně nakrmit? J
dům a zahrada

Výcvik štěněte den po dni

359 Kč
319 Kč
Z ničeho něco k něčemu - 11%
Tato kniha vám ukáže nejen jak snadno lze starým věcem vrátit jejich původní lesk a funkčnost, ale navíc vám prozradí způsob, jak je můžete mávnutím kouzelného proutku důmyslně přetvořit na zcela nová a originální výtvarná díla!
dům a zahrada

Z ničeho něco k něčemu

269 Kč
239 Kč
Akvarijní rostliny - 11%
Odbornice na akvária Ines Scheurmannová vám poradí, jak správně vybrat a vysadit rostliny pro vaši vodní nádrž, jak pečovat o vodu a jakou použít nejlepší techniku – osvětlení, topení a filtry.
dům a zahrada

Akvarijní rostliny

143 Kč
127 Kč
Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha - 11%
Pokud chcete svou border kolii skutečně pochopit a vychovávat ji, cvičit a zacházet s ní tak, aby to bylo v souladu s její vlastní individuální psychikou, nemůžete si tuto sérii nechat ujít.
dům a zahrada

Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha

359 Kč
319 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
dům a zahrada

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Na začátku byl rýč - 11%
(1x)
Víte, kdo byli lovci rostlin, kde se vzalo zahradní kolečko nebo proč se stal patronem všech zahradníků právě mnich Fiakre? Vychutnali jste si někdy pestrobarevnost češtiny v botanickém názvosloví?
dům a zahrada

Na začátku byl rýč

179 Kč
159 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
dům a zahrada

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Stromy a keře, mé životní lásky - 11%
Obsahuje zajímavé a velmi podrobné informace o stromech a keřích, o původu a rozšíření těchto dřevin, jejich významu pro krajinu i hospodářství, o jejich introdukci do naší země a se zmínkami o pěstovaných kultivarech.
dům a zahrada

Stromy a keře, mé životní lásky

711 Kč
632 Kč
Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
dům a zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Německý boxer - Úplný přehled plemene - 11%
Knihu, napsanou s obdivem a láskou k tomuto krásnému plemeni, ocení jako nenahraditelného průvodce a rádce všichni majitelé německého boxera, ať už o koupi štěněte teprve uvažují, nebo jsou již zkušenými chovateli.
dům a zahrada

Německý boxer - Úplný přehled plemene

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 142 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>