Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
psychologie

Stávám se sám sebou - 11%
(1x)
Známý psychiatr a romanopisec odkrývá ve svých pamětech nejen úspěchy, ale i selhání, více než šedesátiletý vztah s milovanou Marylin, rodinný život i přátele nejen z řad slavných osobností oboru.
psychologie
Ukázky

Stávám se sám sebou

404 Kč
359 Kč
Nikdy není pozdě na šťastné dětství - 11%
Jednou kolem finského psychoterapeuta Bena Furmana projel motocyklista, který měl na předním skle anglický nápis „Nikdy není pozdě na šťastné dětství“. Snaha této větě porozumět se Furmanovi stala impulzem k napsání knihy.
psychologie

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

179 Kč
159 Kč
Všechno dobré je k něčemu zlé - 11%
Toto pokračování knížky Úvod do neštěstí je opět souborem esejů slavného rakousko-amerického psychologa. Zábavným způsobem, plným paradoxů a ironie popisuje kam vede hledání dokonalých jistot a konečných řešení.
psychologie
Ukázky

Všechno dobré je k něčemu zlé

170 Kč
151 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
psychologie

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Psychologie dítěte - 11%
Kniha shrnuje hlavní výsledky pětačtyřicetileté práce ženevské psychologické školy.
psychologie

Psychologie dítěte

248 Kč
220 Kč
A Foreigner’s Guide to Czech Family Law - 11%

This practical handbook about Czech family law is designed for the general public, especially for those in love, for engaged couples, partners, couples that are breaking up or divorcing, and for the interested public, such as parents.

psychologie
Ukázky

A Foreigner’s Guide to Czech Family Law

233 Kč
207 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 11%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
psychologie

Emoční poruchy v dětství a dospívání

377 Kč
335 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
psychologie

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
psychologie

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
Přerámování v terapii - 11%
Význam, který něčemu dáváme, nás může děsit nebo rozesmávat. V psychoterapii bývá základem klientova problému právě význam, který klient dává určité životní okolnosti. Z tohoto pohledu je přerámování – změna významu – jednou z ústředních metod..
psychologie

Přerámování v terapii

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 286 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>