Nejprodávanější tituly - říjen 2020
podle předmětů

Anatomie 1 - 14%
(1x)
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
podle předmětů

Anatomie 1

1 813 Kč
1 559 Kč
Latina pro střední zdravotnické školy - 15%
Učebnice základů odborné latinské terminologie je určena především studentům středních zdravotnických škol; dále studentům gymnázií, kteří chtějí po maturitě studovat fakultu lékařskou, případně jiný příbuzný vysokoškolský obor.
podle předmětů

Latina pro střední zdravotnické školy

193 Kč
164 Kč
Dějiny pedagogiky - 14%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
podle předmětů
Ukázky

Dějiny pedagogiky

334 Kč
287 Kč
New Maturita Activator Student´s Book - 11%
Aktualizované vydání bestselleru k přípravě studentů na maturitní zkoušku z anglického jazyka. New Maturita Activator Updated Edition svou unikátní a přehlednou strukturou poskytuje komplexní shrnutí středoškolského učiva.
podle předmětů

New Maturita Activator Student´s Book

553 Kč
491 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
podle předmětů

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Hravá čeština 2 –  učebnice - 12%
Učebnice obsahuje celkem 120 moderně zpracovaných celobarevných stran, které podporují motivaci a kreativitu žáků. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 1. stupni. Učebnice je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
podle předmětů

Hravá čeština 2 – učebnice

130 Kč
115 Kč
Nový zeměpis v kostce pro SŠ I. - 11%
Publikace přináší přehled středoškolského zeměpisu „v kostce“, tedy stručně a přehledně.
podle předmětů

Nový zeměpis v kostce pro SŠ I.

206 Kč
183 Kč
Nový zeměpis v kostce pro SŠ II. - 11%
Publikace přináší přehled středoškolského zeměpisu „v kostce“, tedy stručně a přehledně.
podle předmětů

Nový zeměpis v kostce pro SŠ II.

206 Kč
183 Kč
Pravěk - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

podle předmětů

Pravěk - tahák

35 Kč
31 Kč
Procvičování pravopisu pro 8. ročník - 11%
Procvičování pravopisu je součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 2. stupni základních škol. Slouží k procvičování pravopisných jevů probíraných v 8. ročníku. Pracovní sešit sestavil odborný tým pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 2. stupni. Součástí pracovního sešitu je klíč s řešením.
podle předmětů

Procvičování pravopisu pro 8. ročník

81 Kč
72 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 398 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>