Nejprodávanější tituly - říjen 2020
předškoláci

Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 6 - 7 let
Objevujte čísla, upevňujte naučené a používejte vlastnoručně vystřižené pomůcky to vše spolu s vašimi předškolními dětmi, v souladu s pedagogikou Montessori.
předškoláci

Zvládáme matematiku s Montessori a singapurskou metodou pro věk 6 - 7 let

134 Kč
Angličtina zábavně - 12%
Angličtina zábavně nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
předškoláci

Angličtina zábavně

77 Kč
68 Kč
Lotos
LOTOS je hezká rodinná karetní hra, ve které hráči skládají květy různých květin a bojují mezi sebou o nadvládu nad nimi.
předškoláci

Lotos

494 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
předškoláci

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

předškoláci

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
Dějiny udatného českého národa - 11%
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
předškoláci

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
239 Kč
Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
předškoláci
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami - 11%
S čím si chlapeček rád hraje? Podívej se na předlohu, domaluj obrázek a dotvoř jej samolepkami. Co se během závodu ztratilo z auta? Vybarvi auto podle předlohy a dolep samolepky ztracených předmětu.
předškoláci

Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>