Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
ženy

Prostonárodní kuchařka Květy Fialové - 11%
První kuchařka Květy Fialové je na světě a s ní řada původních receptů na pokrmy, které tato slavná filmová a divadelní herečka vařila nejraději. V kuchařce převažují nápadité recepty, které vycházejí z Květiny fantazie.
ženy

Prostonárodní kuchařka Květy Fialové

260 Kč
231 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Královna šachu Věra Menčíková - 11%
Tato kniha splácí obrovský dluh u nás takřka zapomenuté osobnosti světového šachu Věře Menčíkové. Kromě Věřiny cesty životem kniha nabízí pro milovníky šachu spoustu partií, které sehrála s již zmíněnými velmistry.
ženy

Královna šachu Věra Menčíková

311 Kč
276 Kč
Věra Nováková – monografie - 6%
Dílo Věry Novákové (narozena 1928 v Praze) patří k nejosobitějším projevům realismu v českém umění druhé poloviny dvacátého století.
ženy

Věra Nováková – monografie

678 Kč
638 Kč
Víc štěstí než rozumu - 6%
(4x)
Kniha vzpomínek izraelské novinářky a překladatelky. Rodinné kořeny na českém venkově, atmosféra předválečné židovské Prahy, sionistické mládežnické hnutí v Čechách, válka, první kroky v Izraeli - všechny tyto zlomky vytvářejí plastickou fresku.
ženy

Víc štěstí než rozumu

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5