Nejprodávanější knihy - říjen 2020
báje a legendy

Anežka Česká – Princezna chudých - 11%
Už odmalička byla výjimečná. Byla to totiž princezna. Narodila se před více než osmi sty lety. Možná se vám to zdá neuvěřitelně dávno. Přes to všechno se od ní můžeme inspirovat a učit i my, i v dnešní době. Zkusíme to děti spolu?
báje a legendy

Anežka Česká – Princezna chudých

44 Kč
39 Kč
České pověsti – němčina - 11%
V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska.
báje a legendy

České pověsti – němčina

359 Kč
319 Kč
Slovo o pluku Igorově - 11%
Roku 1185 se novgorodsko-severský kníže Igor Svjatoslavič vydal na pochod proti kočovným turkickým Polovcům. Jeho výprava dopadla neslavně, a právě o ní podává svědectví tento věhlasný staroruský epos.
báje a legendy
Ukázky

Slovo o pluku Igorově

122 Kč
108 Kč
Cesty kupce Sindibáda - 11%
Kniha ze známých pohádek Tisíce a jedné noci. Kupec Sindibád vypravuje svým přátelům při dobrém jídle a pití, co jej potkalo při jeho sedmi cestách za obchodem - ztroskotání lodí, setkání s lidožroutem, útěk z jeskyně mrtvých, ...
báje a legendy

Cesty kupce Sindibáda

179 Kč
159 Kč
Jak Marta zkrotila draka - 11%
V knize pro děti zpracovala renomovaná spisovatelka Alena Wagnerová pro dnešní dobu velmi inspirativní provensálskou legendu o svaté Martě.
báje a legendy

Jak Marta zkrotila draka

178 Kč
158 Kč
Legenda o Golemovi - 11%
Příběh nadaného studenta z Heidelbergu, jenž se vydá do Prahy hledat tajemného Golema rabbiho Loewa, a dostane se až k samotnému císaři Rudolfovi II. Poutavá kniha s faustovskou pointou a uhrančivými ilustracemi Petra Nikla.
báje a legendy

Legenda o Golemovi

241 Kč
214 Kč
Magická tajemství dávných Čech - 11%
Pojďme a buďme svědky uplynulých věků, ve kterých se v Čechách vyskytovali čerti, čarodějnice, draci, létající hadi, pekelní psi, trpaslíci, obři a upíři. Prozkoumáme záhadné hrady, oplývající nevysvětlitelnými jevy a poodhalíme závoj tajemství.
báje a legendy

Magická tajemství dávných Čech

233 Kč
207 Kč
Kůň a jezdec - 11%

Začtěte se do příběhů, jak je zaznamenal americký milovník koní před více než 170 lety. Text, který už téměř upadl v zapomnění, je přitom neuvěřitelně čtivý, ač se překladatelka snažila v maximální míře ponechat jeho dobové vyznění.

báje a legendy

Kůň a jezdec

252 Kč
224 Kč
Duch dvou tváří - 6%
(1x)

Sbírka 46 legend více než 30 indiánských kmenů nabízí bohatý a živý průřez narativním dědictvím původních obyvatel Severní Ameriky.

báje a legendy
Ukázky

Duch dvou tváří

253 Kč
238 Kč
Mluvící prahrnec a jiné prapříběhy - 11%
Knížka antropologa a archeologa Jaroslava Maliny je určena dětem a mládeži, ale také zájemcům o antropologii, archeologii a prehistorii, kteří již odrostli školnímu věku a hledají stručné, přístupné a odborně fundované uvedení do dané problematiky.
báje a legendy

Mluvící prahrnec a jiné prapříběhy

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 64 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>