Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
učebnice - vzdělání

Barevné úlohy z češtiny pro 5. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
učebnice - vzdělání

Barevné úlohy z češtiny pro 5. ročník

98 Kč
87 Kč
Čtení s porozuměním 4 - pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit je součástí ucelené řady Edice na doma, svoje uplatnění však najde také přímo ve výuce na prvním stupni základních škol. Klade si za cíl rozvíjet čtenářské dovednosti a hravou formou podněcovat zájem dětí o čtení a literaturu. Celá edice byla vyvíjena ve spolupráci s vybranými pedagogy s dlouholetou praxí na ZŠ.
učebnice - vzdělání

Čtení s porozuměním 4 - pracovní sešit

115 Kč
102 Kč
Hravá čeština 2 – pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit obsahuje celkem 96 moderně zpracovaných celobarevných stran, které podporují motivaci a kreativitu žáků. Je sestaven odborným týmem pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 1. stupni. Pracovní sešit je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravá čeština 2 – pracovní sešit

140 Kč
125 Kč
Hravá čítanka 1- pracovní učebnice - 11%
Hravá čítanka obsahuje pečlivě vybrané literární úryvky, které mají za úkol děti zaujmout a také poučit. Najdete v ní řadu kreativních a hravých úloh na práci s textem a jeho porozumění. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace s množstvím detailů, které rozvíjí představivost žáků. Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravá čítanka 1- pracovní učebnice

115 Kč
102 Kč
Hravá školní družina 3 - 12%
Pracovní sešit nabízí pestré aktivity, u kterých žáci relaxují a odpočívají. Obsahuje také velké množství činností od malování, čtení, vystřihování, přes hádanky a různé rébusy nebo náměty pro kreativní práci. V úvodu sešitu najdete zajímavé seznámení s pravidly slušného chování v každé školní družině, které si můžete s dětmi upravit nebo doplnit. Je vytvořen ve spolupráci se zkušenými vychovatelkami.
učebnice - vzdělání

Hravá školní družina 3

104 Kč
92 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Napiš správně i/y po měkkých a tvrdých souhláskách - 11%
V tomto hravém pracovním sešitě se školáci seznámí se zákonitostmi psaní i/y po měkkých a tvrdých souhláskách.
učebnice - vzdělání

Napiš správně i/y po měkkých a tvrdých souhláskách

206 Kč
183 Kč
Otestuj si znalosti – Český jazyk pro 5. třídu - 11%
Ahoj holky a kluci! Máte rádi výzvy? Chcete zjistit, co vám jde, a kde je třeba trošku přidat? Otestujte sami sebe a vše se dozvíte!
učebnice - vzdělání

Otestuj si znalosti – Český jazyk pro 5. třídu

152 Kč
135 Kč
Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

učebnice - vzdělání

Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák

35 Kč
31 Kč
Slovní druhy - 12%
S tímto přehledem slovních druhů zvládneš češtinu hravě. Základní členění - ohebné, neohebné. Slovní druhy s vysvětlením a příklady.
učebnice - vzdělání

Slovní druhy

17 Kč
15 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 108 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>