Nejprodávanější knihy - říjen 2020
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem - 11%
Páté vydání dnes již klasického díla uznávaného českého odborníka na management přináší nejužitečnější poznatky, které rozhodují o úspěšnosti manažerů a lídrů.
ekonomie

Vedení lidí, týmů a firem

323 Kč
287 Kč
Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny - 11%
Je to zástupce ředitele, na kom často spočívá chod školy, jeho tíha a úkol každodenně jej ovlivňovat. Právě o této skutečnosti vypovídá již druhé vydání publikace Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny.
ekonomie

Zástupce ředitele aneb Život mezi mlýnskými kameny

248 Kč
220 Kč
Finanční analýza - 11%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie

Finanční analýza

296 Kč
263 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
ekonomie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
Hodnocení učitelů - 11%
Hodnocení pracovníků je nedílnou součástí práce každého vedoucího pracovníka. I ředitel školy musí hodnotit své pedagogy, jen v porovnání s jinými vedoucími pracovníky má mnohem složitější pozici.
ekonomie

Hodnocení učitelů

293 Kč
260 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Punkové podnikání - 11%
Chytrá a zábavná kniha od zakladatele minipivovaru BrewDog shrnuje podstatu nevídaného úspěchu, kterého James Watt dosáhl punkovým přístupem.

ekonomie

Punkové podnikání

268 Kč
238 Kč
Vedení lidí ve školách a školských zařízeních - 11%
Připravili jsme pro vás již 2. vydání knihy Vedení lidí ve školách a školských zařízeních (1. vydání bylo zcela vyprodáno). Jejím cílem je vymezení činností vedoucích pracovníků a jejich aplikace na školy a školská zařízení.
ekonomie

Vedení lidí ve školách a školských zařízeních

293 Kč
260 Kč
Začni vydělávat na tom, co tě baví - 11%
Chcete se osvobodit od každodenní rutiny, ale nevíte, kde začít?
ekonomie

Začni vydělávat na tom, co tě baví

314 Kč
279 Kč
Co je nového v managementu
Futuristické vize předpokládaly, že rozvoj technologií každému z nás umožní v práci trávit méně času. I když se kolem nás změnilo mnoho, nejběžnějším modelem vztahů na pracovišti zůstává hierarchie nadřízený–podřízený.
ekonomie
Ukázky

Co je nového v managementu

90 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 83 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>