Nejprodávanější tituly - říjen 2020
rodina a dítě

Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
rodina a dítě

Montessori batole

359 Kč
Pro nejmenší - Tvary - 11%
Podej veverce čtvercové zrcátko. Naplň křečkovy tváře, až je bude mít pěkně kulaté. Najdeš houby pod trojúhelníkovými jehličnany? Tyto a mnohé další úkoly najdete v této knížce, která je určena pro nejmenší děti.
rodina a dítě

Pro nejmenší - Tvary

62 Kč
55 Kč
Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
rodina a dítě

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení.

rodina a dítě
Ukázky

Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy

135 Kč
120 Kč
Hovory s porodní bábou - 11%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
151 Kč
Veselý rok s pohádkami - 11%
Krátké autorské pohádky se stávají motivací ke hrám s předškoláky v mateřských školách. U každé pohádky jsou uvedené výchovné cíle, potřebné pomůcky a doplňující cvičení, případně náměty na další rozvíjející aktivity.
rodina a dítě

Veselý rok s pohádkami

179 Kč
159 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
rodina a dítě

Barvy

203 Kč
180 Kč
Přehled pedagogiky - 11%
Mezinárodně uznávaný autor shromáždil v přehledné práci informace o současném stavu a trendech v pedagogických vědách; jejich klíčových poznatcích i otevřených otázkách. Velká pozornost je věnována výzkumným metodám a informačním pramenům.
rodina a dítě

Přehled pedagogiky

314 Kč
279 Kč
Přehled speciální pedagogiky - 11%
Praktická příručka provází čtenáře speciální pedagogikou, seznamuje s oborem jako takovým a provází jednotlivými dílčími obory. Čtenáři v ní naleznou základní přehled psychopedie, logopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie a etopedie.
rodina a dítě

Přehled speciální pedagogiky

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 640 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 64 > >>