Nejprodávanější tituly - říjen 2020
zdravá výživa

Míchané saláty ve sklenici
Salát jako předkrm, hlavní chod nebo sladké překvapení. Ideální jídlo s sebou – jednoduché, chutné, rafinované.
zdravá výživa

Míchané saláty ve sklenici

89 Kč
Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
zdravá výživa

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdravá výživa

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Rakytník - 11%
Kniha seznamuje s léčivými vlastnostmi a dalšími pozitivy této rostliny, radí, jak pěstovat a také jak plody a další části rakytníku prakticky využívat – najdete zde recepty na šťávy, džemy, saláty, čaje, ale také masti, dokonce víno apod.
zdravá výživa
Ukázky

Rakytník

224 Kč
199 Kč
Jak zhubnout, být zdravý a plný energie po celý život - 20%
Audioprogram plný strategií a rad, jak zhubnout, dostat se do dobré formy, mít více energie, lépe spát, cítit se skvěle a být atraktivní pro ostatní. Audioknihu od Dana Millera čte Vítězslav Kryške.
zdravá výživa
Ukázky

Jak zhubnout, být zdravý a plný energie po celý život

690 Kč
552 Kč
Raději vidličky než nože - 11%
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
zdravá výživa

Raději vidličky než nože

62 Kč
55 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
zdravá výživa

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

zdravá výživa

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 72 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>