Nejprodávanější tituly - říjen 2020
cestopisy

Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestopisy
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
cestopisy

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Lužický zlom - 11%
(1x)
Lužický zlom je jednou z nejvýznamnějších geologických struktur Českého masivu. Významně utváří krajinu severních Čech mezi Turnovem a saskou Míšní.
cestopisy

Lužický zlom

358 Kč
318 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Lámání v kole - Afghánistán

Románová zpověď vojáka speciálních jednotek Československé lidové armády, který se ze dne na den pod záminkou ostrého cvičení v Sovětském svazu ocitl v kruté sovětsko-afghánské válce (1979–1989).

cestopisy

Lámání v kole - Afghánistán

134 Kč
Nezmaři nic nezmaří - 11%

V první knížce „Prapodivné cesty Nezmarů“, kterou autor Daniel Polman uvedl v roce 2014 jako svou pohádkovou prvotinu, představil malým i velkým čtenářům poprvé rodinu Nezmarových z podkrkonošské Nové Paky.

cestopisy

Nezmaři nic nezmaří

187 Kč
166 Kč
Obvšeník - 11%
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestopisy

Obvšeník

341 Kč
303 Kč
Život naruby - 11%
Knížka vypráví autorčin osobní příběh plný zážitků, dobrodružství, lekcí, aha - momentů a sebepoznání. Ne nadarmo se říká: "Cestuj a najdi se tam, kde se ztratíš".
cestopisy

Život naruby

145 Kč
129 Kč
Do Itálie!? K české cestopisné reprezentaci Itálie mezi válkami - 11%
Publikace je dalším z výsledků systematického zájmu literární historičky Nelly Mlsové o českou cestopisnou literaturu věnovanou Itálii.
cestopisy
Ukázky

Do Itálie!? K české cestopisné reprezentaci Itálie mezi válkami

140 Kč
124 Kč
La Grace - 11%
Pokračování knihy La Grace pluje! Kniha je svého druhu kronikou brigy La Grace. Mapuje osudy lodě od přeplutí Atlantiku, přes dramatické okamžiky v Karibiku, až po návrat do Evropy. Následuje ztroskotání ve Španělsku a slavné vítězství v závodu.
cestopisy

La Grace

440 Kč
391 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 101 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>