Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
pro začínající čtenáře

Samohlásky na výletě - 11%
Pohádky Gabriely Kopcové Samohlásky na výletě jsou určeny předškoláčkům a mladším školáčkům. Bohatě ilustrované příběhy přilákají děti pomocí obrázků ke čtení podle jejich vlastní fantazie.
pro začínající čtenáře

Samohlásky na výletě

80 Kč
71 Kč
Učíme se číst s Josefem Ladou - 11%
Půvabné obrázky a kresby Josefa Lady podnítily už v mnoha generacích dětí lásku k českému jazyku a čtenářské dovednosti a rozhojňovaly i jejich slovní zásobu. Zkušená autorka uspořádala základní učivo podle podle známých i méně známých Ladových děl.
pro začínající čtenáře

Učíme se číst s Josefem Ladou

197 Kč
175 Kč
Autíčko Karlík - 11%
Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Krátké kapitoly mohou děti číst jako samostatné minipříběhy, jistě se ale budou těšit na další děj a přitažlivé ilustrace.
pro začínající čtenáře

Autíčko Karlík

224 Kč
199 Kč
Kouzelné vánoční sny - 11%
Malí čtenáři se dozvědí, čím voní purpura, kdy uvidí zlaté prasátko, jak vznikají sněhové vločky, jak to dělá Ježíšek s dárky, a hlavně odhalí jedno velké vánoční tajemství.
pro začínající čtenáře

Kouzelné vánoční sny

233 Kč
207 Kč
Malované příběhy - 11%

Kdo z dětí, které začínají číst, by neměl rád malované čtení! Je to velká zábava místo obrázků doplňovat do vět správná slova. O to víc, když jsou obrázky krásné. Andrea Popprová takové zábavné a krásné obrázkové příběhy napsala a namalovala.

pro začínající čtenáře
Ukázky

Malované příběhy

179 Kč
159 Kč
Prapodivné cesty Nezmarů - 11%
Šéfredaktor časopisu Lidé&hory se rozhodl napsat knihu pohádek pro děti. A ne ledajakou – stanovil si hned několik cílů. Prioritou číslo jedna byly napínavé příběhy plné fantazie, které zaujmou jak děti, tak dospělé.
pro začínající čtenáře

Prapodivné cesty Nezmarů

173 Kč
154 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 86 položek
<< < 1 .. 7 8 9