Nejprodávanější tituly - říjen 2020
architektura

Chrám bez boha nad Prahou - 11%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
architektura

Chrám bez boha nad Prahou

268 Kč
238 Kč
Kutná Hora - 11%
(1x)
Jako další z edice UNESCO vydává nakladatelství FOIBOS BOOKS knihu o historickém jádru Kutné Hory s chrámem sv. Barbory a katedrálou Nanebevzetí Panny Marie v Sedlci.
architektura

Kutná Hora

431 Kč
383 Kč
Slavné vily Polska - 11%
Pokračováním edice Slavné vily, vydávané nakladatelstvím FOIBOS BOOKS, je publikace Slavné vily Polska o unikátní architektuře vil a rodinných domů našeho severního souseda.
architektura

Slavné vily Polska

449 Kč
399 Kč
Zahrada - 20%
Existuje nějaký přístup k hodnotové struktuře zahrad, který by byl přiměřený jejich obecně přisuzovanému významu, avšak který by je nepodřazoval pod instituce uměleckého světa?
architektura
Ukázky

Zahrada

169 Kč
135 Kč
Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice - 11%
Třetí kniha z edice Památky Unesco nakladatelství Foibos pojednává o Lednicko-valtickém areálu.
architektura

Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice

386 Kč
343 Kč
Zvláštní detaily
V této publikaci se autor zabývá prací čtyř významných architektů, kteří „ozvláštnili“ nejrezistentnější oblast architektury: konstrukci.
architektura

Zvláštní detaily

145 Kč
Holašovice: Vesnická památková rezervace - 11%
Druhá kniha z edice Památky Unesco nakladatelství Foibos pojednává o nevelké osadě Holašovice, která leží v půvabné krajině jižních Čech nedaleko Českých Budějovic v Šumavském podhůří.
architektura

Holašovice: Vesnická památková rezervace

314 Kč
279 Kč
Ósaka - 11%
Barevná publikace představuje světově oceňovaný pavilon ČSSR na světové výstavě Expo 70 v Ósace, který realizoval tým Rudiš-Palla-Jenček a na jehož význam se pomalu začíná zapomínat.
architektura

Ósaka

366 Kč
326 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
architektura
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Slávne vily Slovenska - 11%
Publikace představuje 64 vil a rodinných sídel, postavených od 18. století do současnosti, ale i římské vily, pocházející z 2. až 3. století. Jedná se o průřez vilovou architekturou celé Slovenské republiky.
architektura

Slávne vily Slovenska

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>