Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
humor

Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
Kdo se směje naposled…

Druhý lehko i vážný slovník přirovnání, pořekadel a přísloví. Volně navazuje na Kdo jinému jámu kopá.


Přísloví, přirovnání a pořekadla v lehko i vážném podání pro děti, učitele i rodiče

Dalších 500 + 3 českých fraze

humor

Kdo se směje naposled…

314 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Týpci
(3x)
Akční komedie Týpci nás přenese do druhé poloviny devadesátých let dvacátého století. Krachující vztah s modelkou a osobní tragická zkušenost vedou hlavního hrdinu k útěku do země-nezemě a k novému životnímu startu.
humor
Ukázky

Týpci

178 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
humor

Nové povídky

224 Kč
Další příběhy nečekaných konců
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
Butikovky
(1x)

Humorně laděné povídky z nablýskaného prostředí módního butiku.

Historky z prostředí luxusního butiku, který vede obchodnice Justýna. Módní nadšenkyně neuváženě zaměstná i svou nemódní sestru, která s nepochopením sleduje dění kolem prodeje před

humor

Butikovky

179 Kč
Já proti Rommelovi
Já proti Rommelovi je vtipný a zábavný deník britského vojáka z druhé světové války. Kniha představuje znamenitou a inteligentní protiválečnou satiru, která si našla místo mezi světovou klasickou literaturou.
humor

Já proti Rommelovi

269 Kč
Jací jsou? - Albánci
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
humor

Jací jsou? - Albánci

134 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 221 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 23 > >>