Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
česká

Děvčátko
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí.
česká

Děvčátko

224 Kč
Diagnóza učitelka 2 – Úča na cestách
Humorně i s nadsázkou vylíčené příběhy ze života vesnické učitelky. Vzhůru za dalšími zážitky a průšvihy, které neznají hranic a mohou se stát každému z nás.
česká

Diagnóza učitelka 2 – Úča na cestách

170 Kč
Dlouhý běh
Vzpomínky, články, rozhovory, dokumenty, dopisy, které odrážejí život a dobu této výrazné evangelické osobnosti.
česká

Dlouhý běh

269 Kč
Futurum
Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti.
česká

Futurum

269 Kč
HAIKU o brněnských kostelech
Mezi početné historické památky města Brna patří také kostely, a to katolické i nekatolické. Všech dohromady je v Brně bezmála čtyřicet a každý je něčím cenný a zajímavý.
česká

HAIKU o brněnských kostelech

89 Kč
Hlas a jiné povídky
Kniha Hlas a jiné povídky obsahuje 23 povídek komika, moderátora, herce, dramaturga a spisovatele Petra Vydry. Humorně laděné příběhy zachycují leckdy lehce absurdní a místy mysteriózní, zároveň však veskrze lidské životní situace, jaké zažívá ve své práci či v osobních vztazích každý z nás. Prostřednictvím autorových textů se tak můžeme pousmát i nad svým vlastním „bláznovstvím“.
česká

Hlas a jiné povídky

233 Kč
Houslový klíč
Kniha úvah, portrétů, hudebních textů a básní, setkání lidí známých i neznámých, zážitky s uměleckými výkony stejně jako sportovními, hledání opěrného bodu života.
česká

Houslový klíč

269 Kč
Já
Kniha přináší historicky cenné příspěvky k poznání umělecké atmosféry pozdního romantismu a české secese na přelomu 19. a 20. století a jejich souvislost s národní kulturou, jak ji vnímal autor pohledem spisovatele-dramatika a advokáta.
česká
Ukázky

383 Kč
Jan Amos
Kdyby žil „učitel národů“ Jan Amos Komenský v dnešní době, asi by nevznikl tento komiks.
česká
Ukázky

Jan Amos

351 Kč
Je to fuč
Knížka příběhů Pavla Šmidrkala přibližuje jedenáct událostí smetených paží času. Povídka Oscar v Dejvicích popisuje pouť americké filmové ceny za Ivanem Jandlem v roce 1947, ...
česká

Je to fuč

117 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100