Nejprodávanější knihy - listopad 2020
předškoláci

Pohyb - manipulace - 11%
Pracovní sešit obsahuje pracovní listy k ověření pohybových a manipulačních dovedností dítěte. Pokud má dítě u některých z dovedností rezervy, pracovní listy nabízejí návod na jejich procvičování.
předškoláci

Pohyb - manipulace

53 Kč
47 Kč
Výchova prožitkem - 11%
Základní struktura knihy je inspirována ročním koloběhem. Každá kapitola má své nosné téma – projekt, který je nahlížen a zpracován z mnoha různých úhlů pohledu s důrazem na specifika předškolního vzdělávání.
předškoláci

Výchova prožitkem

269 Kč
239 Kč
Znalosti, tvořivost - 11%
Pracovní sešit obsahuje pracovní listy zaměřené na ověření znalostí dítěte a zjištění, jaké jsou jeho tvořivé schopnosti.
předškoláci

Znalosti, tvořivost

53 Kč
47 Kč
Do školky za zvířátky - 11%
Kniha zkušených autorek nabízí učitelkám mateřských škol pro každý měsíc v roce jeden příběh, básničky a písničky s příběhem spojené, náměty na hry a vzdělávací činnosti.
předškoláci

Do školky za zvířátky

257 Kč
228 Kč
Míče, míčky a hry s nimi - 11%
Hry s míči rozvíjejí obratnost a pohybové schopnosti. Soubor her a cvičení obsahuje řadu námětů pro hry s míči různých velikostí, pomocí nichž se zábavnou formou procvičuje házení, koulení, kopání, odrážení pomocí pálky a hole.
předškoláci

Míče, míčky a hry s nimi

194 Kč
172 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 11%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
předškoláci

Sportovní příprava dětí 2

170 Kč
151 Kč
Táta Geek - 11%
Úžasné geekovské aktivity a projekty pro tatínky a jejich děti.
předškoláci

Táta Geek

287 Kč
255 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
předškoláci

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10