Nejprodávanější tituly - listopad 2020
Evropa

Země světa - 10/2020 -  Rumunsko
Země světa je moderní zeměpisný a cestopisný měsíčník určený širokému okruhu čtenářů, kteří touží poznat přírodu, historické a umělecké památky, kulturní dědictví, tradice a zvyky různých zemí, národů a kultur světa.
Evropa

Země světa - 10/2020 - Rumunsko

68 Kč
Honest Guide
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
Kodaň

Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Evropa

Kodaň

242 Kč
Tajemná místa komunismu
(2x)
Vydejte se na místa známá, méně známá i zcela neznámá, která jsou spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin. Přestože z hlediska dějin lidstva to byl pouhý časový zlomek, pro Českou (respektive Československou) republiku bylo toto období velmi významné, neboť ­trvalo téměř polovinu její existence a mělo naprosto zásadní dopad na všechny sféry života občanů.
Evropa
Ukázky

Tajemná místa komunismu

279 Kč
Tajemná místa pohanů
Z pohledu jednoho lidského života zahrnuje pohanská doba sahající od našich prvních předků až ke starým Slovanům nepředstavitelně dlouhé časové období lidských dějin.
Evropa

Tajemná místa pohanů

269 Kč
The Golden Lane
Průvodce Zlatou uličkou, plný vzácných, dílem neznámých obrazových dokumentů, napsaný se znalostí života v zákulisí.
Evropa

The Golden Lane

225 Kč
Bulharsko - Inspirace na cesty
Nový průvodce Bulharskem představuje to nejzajímavější z celé země. Navštivte vybraná města, památná místa, kláštery, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality.
Evropa

Bulharsko - Inspirace na cesty

206 Kč
Co v průvodcích nebývá
Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží.
Evropa

Co v průvodcích nebývá

269 Kč
Expedice
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
Evropa

Expedice

358 Kč
Finsko - velký průvodce
Nový velký průvodce na cesty do Finska. Nechte se inspirovat poutavými fotografiemi a vydejte se letos na sever. Náš průvodce nabízí výběr těch nejzajímavějších míst a dobrodružství.
Evropa

Finsko - velký průvodce

790 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 130 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>