Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
ekonomie

Vedení lidí ve školách a školských zařízeních - 11%
Připravili jsme pro vás již 2. vydání knihy Vedení lidí ve školách a školských zařízeních (1. vydání bylo zcela vyprodáno). Jejím cílem je vymezení činností vedoucích pracovníků a jejich aplikace na školy a školská zařízení.
ekonomie

Vedení lidí ve školách a školských zařízeních

293 Kč
260 Kč
Zatřiďování majetku a služeb - 11%
Tápete někdy, kam zatřídit konkrétní typ majetku pro daňové i účetní odpisování? Někdy se velmi špatně jednotlivé majetky rozlišují. Vychází však pomůcka právě pro vás. Všechny potřebné informace naleznete v jedné tabulce.
ekonomie

Zatřiďování majetku a služeb

242 Kč
215 Kč
Komplexní hodnocení kvality řízení ve vybraných organizacích veřejné správy v ČR a SR - 11%
Efektivní fungování sektoru veřejné správy je dlouhodobě diskutovanou otázkou, kdy se poukazuje zejména na systémovou neefektivnost a neuplatňování nových přístupů v řízení organizací veřejné správy, kdy mnohdy setrvávají zavedené pracovní postupy.
ekonomie

Komplexní hodnocení kvality řízení ve vybraných organizacích veřejné správy v ČR a SR

162 Kč
144 Kč
Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem - 11%
(1x)

Máte zajímavý produkt? Už jste se etablovali na českém, slovenském a snad také evropském trhu? Možná pro Vás může být Čína zajímavou exportní příležitostí, a to především kapitoly, které se exportu do Číny a marketingu v Číně detailně věnují.

ekonomie

Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem

224 Kč
199 Kč
Princip hokejky - 11%
92 pravidel jak dosáhnout růstu podle principu hokejové hole 92 pravidel jak dosáhnout růstu podle principu hokejové hole 92 pravidel jak dosáhnout růstu podle principu hokejové hole.
ekonomie

Princip hokejky

350 Kč
311 Kč
Prodávejte a buďte nejlepší! - 11%
Autor, čerpající z dlouholetých zkušeností v prodeji a v roli úspěšného lektora/trenéra, se zaměřuje na praktické příklady v obchodní praxi. Příklady popisují reálné situace, do kterých se obchodník skutečně dostává.
ekonomie

Prodávejte a buďte nejlepší!

261 Kč
232 Kč
Ekonomika v souvislostech - 11%

Řešení globálních výzev dnešního světa, ať už politických, environmentálních, nebo finančních, staví před ekonomickou vědu požadavek na uvažování v širších souvislostech. Cílem této publikace je tento kontext načrtnout a ekonomické jevy analyzovat.

ekonomie

Ekonomika v souvislostech

176 Kč
156 Kč
Profesní poradenství
Publikace zdůrazňuje, aby klienti upřesňovali cíle osobního a odborného rozvoje, včetně aktivního přístupu k budování jejich profesní kariéry.
ekonomie

Profesní poradenství

89 Kč
Veřejné finance - 11%
Publikace pomůže čtenáři pochopit vzájemné vazby v oblasti veřejných financí, vysvětluje fungování jednotlivých prvků veřejných financí, nastiňuje aktuální problémy a možnosti jejich řešení.
ekonomie

Veřejné finance

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 113 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>