Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2020
cestopisy

Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestopisy
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Krůtí brko - Dopisy z Tramtárie - 11%
Odjíždíte, abyste se vrátili. Cestujete, ne, jako byste se dívali dalekohledem, ale jako byste se tajně dívali na sebe do zrcadla.
cestopisy

Krůtí brko - Dopisy z Tramtárie

179 Kč
159 Kč
Svět skončil, tak jsem jel - 11%
(1x)
Jen málo českých cyklocestovatelů navštívilo země Střední Ameriky. Jan Evják navíc pronikl až do jejich nitra, do nebezpečných oblastí, kam se cizincům nedoporučuje cestovat.
cestopisy

Svět skončil, tak jsem jel

359 Kč
319 Kč
Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak) - 11%

Kniha mapující „české stopy“ v Itálii (a naopak) je spíše jakýmsi „pocitovým“ průvodcem než běžnou příručkou cestovatele.

cestopisy

Itálie - České stopy v Itálii ( a naopak)

205 Kč
182 Kč
Kluci od mariny
Humor ze života českých námořníků u rakouské mariny.
cestopisy

Kluci od mariny

206 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Mezi dvěma kontinenty - 11%
Kniha Vás živým vypravěčským stylem vtáhne do sedmi zemí - Guatemaly, Belize, Hondurasu, Salvadoru, Nikaragui, Kostariky a Panamy (a jihovýchodní části Mexika).
cestopisy

Mezi dvěma kontinenty

179 Kč
159 Kč
Schody do celého světa
Nové vydání první knihy Františka Ptáčka. Byla jednou jedna námořní loď a jeden námořník, který jí v této knize postavil imaginární pomník. Po patnácti letech je kniha znovu vydána, tak jak měla tehdy vypadat, s těmi lodními schody na knižní obálce.
cestopisy

Schody do celého světa

300 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 6%
(1x)
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestopisy

Vúdú, zombie, karnevaly

313 Kč
294 Kč
Hory shora 2 - 11%
(1x)
Kniha s dalšími příběhy z expedic na nejvyšší vrcholy světa našeho předního dobyvatele himálajských vrcholů tentokrát z let 2008 – 2012.
cestopisy

Hory shora 2

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 128 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>