Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
učebnice - vzdělání

Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 20%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

302 Kč
242 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Dětská klinická psychologie - 20%
Kniha, která zahrnuje nejdůležitější oblasti psychodiagnostiky, psychoterapie a klinického poradenství, již po mnoho let úspěšně slouží klinickým psychologům jako základní učebnice.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Dětská klinická psychologie

594 Kč
475 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 121 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>