Nejprodávanější knihy - listopad 2020
moderní svět a civilizace

A jde se na to! - 11%

Michael Morris vysvětluje praktické způsoby, kterými se dá přispívat k dobru Země a lidstva i co může člověk udělat pro své zdraví, spokojenost a seberealizaci. Čtenář najde v knize alternativní řešení v hospodářství, finančnictví i vzdělávání.

moderní svět a civilizace

A jde se na to!

297 Kč
264 Kč
Co s prostitucí? - 11%
Kniha představuje českému publiku zahraniční, zejména feministické, teoretické debaty o veřejných politikách prostituce a současné trendy v právních úpravách této problematiky.
moderní svět a civilizace

Co s prostitucí?

396 Kč
352 Kč
Most - 11%
Kniha je jedinečnou antologií esejů, jejichž autoři, psychoterapeuti, pocházející z různých zemí a kultur, se pokouší vyjádřit k otázkám, jimiž se zabývají spíše představitelé jiných společenských věd, sociologové, antropologové či politologové.
moderní svět a civilizace

Most

449 Kč
399 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Scénické tradice Latinské Ameriky - 11%
Monografie věnovaná ibero-africkým a indiánským kultům a slavnostem a doplněná rozsáhlou obrazovou dokumentací nabízí srovnání původních scénických tradic tří kontinentů, které se po objevu Nového světa setkaly v prostoru Jižní Ameriky.
moderní svět a civilizace

Scénické tradice Latinské Ameriky

216 Kč
192 Kč
Život, s.r.o. - 6%
Ve své knize autor zkoumá, jak se z korporací, původně abstraktní právní entity, stala skutečnost, která dominuje současnému životu. Korporativismus a jeho ideologie prostoupily všechny aspekty občanského života, obchodu i kultury.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Život, s.r.o.

338 Kč
318 Kč
Cruel Hoax - Nemilosrdná lež - 11%
Henry Makow patří se svým židovským původem do zvláštní skupiny autorů konspiračních teorií. V této knize zmiňuje často již známá fakta z oblasti konspiračního "sci-fi".
moderní svět a civilizace

Cruel Hoax - Nemilosrdná lež

323 Kč
287 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
moderní svět a civilizace

Muži to rádi oblé

89 Kč
Rámce války - 11%
Kniha významné politické a feministické teoretičky Judith Butlerové se věnuje současným válkám a otázce: za které životy (ne)truchlíme. Pokud život není "takový, za kterým bude truchleno", je snazší připustit jeho zmaření.
moderní svět a civilizace

Rámce války

171 Kč
152 Kč
Vojvodovo: identity, tradice a výzkum - 11%
Hlavním tématem knihy Vojvodovo: identity, tradice a výzkum je Vojvodovo, česká obec v severozápadním Bulharsku, založená roku 1900 asi dvaceti evangelickými rodinami z české vsi Svatá Helena v (dnes rumunské části) Banátu.
moderní svět a civilizace

Vojvodovo: identity, tradice a výzkum

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 134 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>