Nejprodávanější tituly - listopad 2020
ekonomie

Flow a práce - 11%
Profesor Csikszentmihalyi celosvětově proslul knihou Flow. V publikaci Flow a práce aplikuje svůj slavný koncept na pracovní prostředí a svět organizací. Autor zpovídal několik desítek úspěšných manažerů s vysokým morálním kreditem...
ekonomie

Flow a práce

89 Kč
79 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
ekonomie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
Hodnocení učitelů - 11%
Hodnocení pracovníků je nedílnou součástí práce každého vedoucího pracovníka. I ředitel školy musí hodnotit své pedagogy, jen v porovnání s jinými vedoucími pracovníky má mnohem složitější pozici.
ekonomie

Hodnocení učitelů

293 Kč
260 Kč
Jak omezit fluktuaci a udržet si zaměstnance manažerskými nástroji
V knížce najdete mnoho praktických rad a příkladů z reálné praxe. Je určena personalistům a manažerům v komerčním i nekomerčním sektoru.
ekonomie

Jak omezit fluktuaci a udržet si zaměstnance manažerskými nástroji

89 Kč
Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po-Cho-Pil !!! - 20%
V roce 2016 byla vydána e-kniha Jak se dívám na svět ... Soudobé projevy globalizace. Druhá kniha v řadě Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po - Cho - Pil !!! se pokouší humornou formou přiblížit čtenáři základy mikroekonomie.
ekonomie
Ukázky

Jak se dívám na svět ... Základy mikroekonomie s humorem, Po-Cho-Pil !!!

79 Kč
63 Kč
Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky – při výběrových, hodnoticích, obtížných a rozvojových pohovorech.
ekonomie

Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

287 Kč
Léčení firem v krizi - 11%
Poznejte postupy a nástroje úspěšného interim a krizového manažera, který je zodpovědný za řešení podnikových krizí a restrukturalizace řady významných společností.
ekonomie

Léčení firem v krizi

269 Kč
239 Kč
Na volné noze - 11%
(49x)
Podnikáte na sebe? Anebo s tím chcete teprve začít? Nechejte si poradit od nejpovolanějšího. Robert Vlach, známý podnikatel a konzultant vám ve své knize poskytne přesně ty informace a zkušenosti, které potřebujete pro svůj úspěch a růst.
ekonomie

Na volné noze

629 Kč
559 Kč
Praktický Money Management - 11%
Cílem této knihy je čtenářům vysvětlit, co je to Money management a jak řídit riziko na burze, a to bez cenzury a falešných nadějí. Po přečtení knihy získáte nejdůležitější informace o Money managementu včetně všech úskalí, která jsou s ním spojená.
ekonomie
Ukázky

Praktický Money Management

449 Kč
399 Kč
Punkové podnikání - 11%
Chytrá a zábavná kniha od zakladatele minipivovaru BrewDog shrnuje podstatu nevídaného úspěchu, kterého James Watt dosáhl punkovým přístupem.

ekonomie

Punkové podnikání

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 212 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 22 > >>