Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
psychologie

Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
psychologie
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Láska bez podmínek - 20%
Kniha odhaluje smysl slov „skutečná, bezpodmínečná láska“. Autor, dnes už klasik spirituální literatury, se v ní zamýšlí nad podmínkami takového vztahu.
psychologie
Ukázky

Láska bez podmínek

105 Kč
84 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
psychologie
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
Psychologie 2. díl - 20%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie
Ukázky

Psychologie 2. díl

195 Kč
156 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Strategie vyjednávání - 20%
Poznejte spolu s námi základní kameny vyjednávání, osvojte si ty správné strategie, naučte se rozpoznat strategie vašeho protivníka a účinně se jim braňte.
psychologie
Ukázky

Strategie vyjednávání

169 Kč
135 Kč
Tvořivé myšlení - 20%
Studie Bohumíra Chalupy se opírá o rozsáhlou literaturu i výsledky vlastních podrobných šetření pomocí psychologických metod u několika vybraných skupin výzkumných pracovníků.
psychologie
Ukázky

Tvořivé myšlení

129 Kč
103 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 168 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>