Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
společenské vědy

Role policie a armády v Evropské unii - 20%
Kniha se zabývá bezpečnostní politikou Evropské unie a podrobněji také jednoho z jejích členských států, České republiky.
společenské vědy
Ukázky

Role policie a armády v Evropské unii

200 Kč
160 Kč
Romové a stereotypy - 20%
Text publikace přináší bližší pohled na složitou interkulturní problematiku, z níž získané stereotypy vycházejí jako kumulativní archivy většinou negativně zpracovaných zkušeností s druhými.
společenské vědy
Ukázky

Romové a stereotypy

100 Kč
80 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
společenské vědy
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
Česká filharmonie pod tlakem stalinské kulturní politiky v padesátých letech - 20%
Kniha se věnuje otázkám, které dosud v souvislosti s tématem České filharmonie zůstávaly stranou. Jejím cílem je kontextuální výklad kulturní, společenské a politické role ČF, který se soustředí na analýzu této role v období vrcholícího stalinismu.
společenské vědy
Ukázky

Česká filharmonie pod tlakem stalinské kulturní politiky v padesátých letech

170 Kč
136 Kč
Ekonomie rodiny v proměnách času, institucí a hodnot - 20%
Monografie Ekonomie rodiny v proměnách času, institucí a hodnot je rozsáhlou studií institucionální ekonomie a křesťanské sociální etiky, která nabízí komplexní pohled na instituci rodiny ve společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Ekonomie rodiny v proměnách času, institucí a hodnot

150 Kč
120 Kč
Komunální politika ve Velké Praze - 20%
Monografie Michala Švece zkoumá vybrané aspekty fungování komunálního politického systému v Praze v meziválečném období.
společenské vědy
Ukázky

Komunální politika ve Velké Praze

90 Kč
72 Kč
Malý mystický slovník naučný - 20%
Kniha obsahuje přes 1 800 hesel vysvětlujících základní pojmy duchovních, filozofických a náboženských nauk a směrů (např. buddhismus, hinduismus, jóga, křesťanství, judaismus, atd.) ale i termíny z psychologie, fyziologie, neurologie,...
společenské vědy
Ukázky

Malý mystický slovník naučný

190 Kč
152 Kč
Příběhy (ne)obyčejných profesí - 20%
Kolektivní monografie Příběhy (ne)obyčejných profesí představuje osudy a vzpomínky mužů a žen vykonávajících několik zdánlivě „obyčejných“ profesí (armáda, bezpečnost/policie, hasiči, pohostinství, maloobchod, zdravotnictví, výtvarné umění atd.)
společenské vědy
Ukázky

Příběhy (ne)obyčejných profesí

270 Kč
216 Kč
Úvod do studia mezinárodních vztahů - 20%
Publikace Josefa Smolíka „Úvod do studia mezinárodních vztahů“ je vhodným studijním podkladem pro výuku této problematiky. Souhrnně pojaté zpracování tématu navíc umožňuje vhled do dané oblasti i zájemcům z řad širší veřejnosti.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do studia mezinárodních vztahů

297 Kč
238 Kč
Zlatá léta šedesátá - 20%
Autor popisuje šedesátá léta pohledem obyčejného člověka, tedy pohledem naprosté většiny obyvatel. Kniha má podobu jakési encyklopedie a zaměřuje se jednak na věci, které byly tehdy normální a oblíbené, ale i na ty, které vybočovaly.
společenské vědy
Ukázky

Zlatá léta šedesátá

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 183 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 19 > >>