Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
osobní rozvoj

Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů - 20%
Kniha se věnuje souvislostem vzniku a rozvoje personálního řízení a vysvětluje podstatu a podmínky formování koncepce lidského kapitálu a koncepce řízení lidských zdrojů.
osobní rozvoj
Ukázky

Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů

237 Kč
190 Kč
Kreativita a inovace v organizaci - 20%
Kreativita je jádrem úspěchu firem i jiných organizací a hnací silou ekonomiky. Publikace jako první na českém trhu uceleně popisuje, jak kreativitu rozpoznat a v rámci organizace podporovat a rozvíjet tak, aby vedla k tržně uplatnitelným inovacím.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativita a inovace v organizaci

319 Kč
255 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Pět pohledů na nadání - 20%
Publikace nabízí informace o vztahu mezi nadáním a mozkem, uvádí aktuální výzkumy rodových rozdílů a návody, jak poznat a rozvíjet rozumové nadání či jak se pozná škola pro nadané.
osobní rozvoj
Ukázky

Pět pohledů na nadání

195 Kč
156 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
osobní rozvoj
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
27 manipulativních technik - 20%
(1x)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
osobní rozvoj
Ukázky

27 manipulativních technik

254 Kč
203 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 222 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>