Nejprodávanější hudba - listopad 2020

Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
Screamin´ The Blues
řetí album pohodové brněnské bluesové party kolem kytaristy a zpěváka Jana Švihálka překvapí autentickým akustickým zvukem z mikrofonů Neumann pod heslem „Zpátky ke kořenům!“. Kapela hraje hezké staré dřevní rhythm and blues, záměrně jednoduše, přímočaře a bez nějakých filosofických okras.

Screamin´ The Blues

224 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.

Při mně stůj

269 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.

Strom vánočních přání

143 Kč
Diamond Collection
Diamond Collection mapuje fascinující vzestup vynikající zpěvačky od samého začátku 90. let, kdy prvním sólovým albem vytvořeným s Ondřejem Soukupem a Gabrielou Osvaldovou zastínila veškerou konkurenci na české hudební scéně.

Diamond Collection

386 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.

Sur La Route

386 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 278 položek
<< < 1 .. 26 27 28