Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
dům a zahrada

Vultures in the hotel Continental - 11%
(2x)
Nová kniha ředitele Zoo Praha pojednává o neobyčejných zvířatech i lidech. Díky poutavým textům a jedinečným fotografiím se přenesete do zákulisí zoologické zahrady i její historie.
dům a zahrada

Vultures in the hotel Continental

338 Kč
300 Kč
Wabi sabi - 11%
Tady a teď! Naprosto nový pohled na náš život a svět kolem, inspirovaný několik století starou japonskou moudrostí.
dům a zahrada

Wabi sabi

358 Kč
318 Kč
ETA v životě našich domácností - 11%
Jak se proměnila česká domácnost za 80 let? Místo klepání koberců na dvorku vysávání v panelovém bytě, místo těžkého rozžhaveného závaží lehká žehlička, místo posilování s měchačkou šlehání mixérem či v kuchyňském robotu, místo otevřeného ohně moderní gril a elektrický vařič. V našich končinách patří ke slovu domácnost tři písmena: ETA. Každý si vybaví s určitou obměnou ten vysavač, ten mixér, tu žehličku…
dům a zahrada

ETA v životě našich domácností

449 Kč
399 Kč
Přesazená
Zalít, pohnojit, přesadit. Žít.
dům a zahrada
Ukázky

Přesazená

323 Kč
Impérium jídla - 11%
(1x)
Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém století živým způsobem popisuje osudy lidí i celých společností v uplynulých dvanácti tisíciletích, a to na příkladu potravin, které coby zdroje pěstovali nebo lovili, s nimiž obchodovali a které také konzumovali.
dům a zahrada

Impérium jídla

359 Kč
319 Kč
Live in Your Garden - 11%
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
dům a zahrada

Live in Your Garden

629 Kč
559 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
dům a zahrada

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Akvaristika - 11%
Celosvětově uznávaný odborník na tematiku akvarijních ryb RNDr. Stanislav Frank, CSc. dává v knize vyčerpávající odpovědi na rozličné otázky provázející akvaristy celý život.
dům a zahrada

Akvaristika

449 Kč
399 Kč
Lesní zahrady v praxi - 11%
Lesní zahrada je místem, kde se si člověk a příroda vycházejí vstříc a setkávají se pod korunami stromů a s půdou pod nohama. Nemusí nutně vypadat jako les – důležité je, že umožňuje přírodním procesům, aby se rozvíjely k prospěchu rostlin, lidí ...
dům a zahrada
Ukázky

Lesní zahrady v praxi

430 Kč
382 Kč
Manuál stylu a designu pro každý domov - 11%
Jak vytvořit funkční a příjemný domov? Podle Fridy Ramstedtové je načase začít přemýšlet nejen nad tím, čím naše domovy zařizujeme, ale hlavně jak.
dům a zahrada

Manuál stylu a designu pro každý domov

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 219 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>