Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2020
dívčí romány

Rudá jako rubín - 6%
(2x)
Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Literatura pro dívky od 12 let.
dívčí romány

Rudá jako rubín

339 Kč
319 Kč
Takové jsme my - 11%

Víte o sobě a své kamarádce všechno? To snadno zjistíte se zápisníkem, který je určený jen pro nejlepší kamarádky. Zaznamenávejte si své společné zážitky, bláznivé myšlenky a tajné sny a vytvořte si svůj jedinečný deník.

dívčí romány

Takové jsme my

269 Kč
239 Kč
Allie Finklová 4: Holčičí pravidla - Hurá na scénu! - 11%
Třída, do které Allie chodí, se chystá nastudovat pro školní den otevřených dveří představení hry, kterou napsala vlastnoručně paní učitelka.
dívčí romány

Allie Finklová 4: Holčičí pravidla - Hurá na scénu!

233 Kč
207 Kč
Jsem Karol Sevilla - 11%
Ahoj, jmenuju se Karol Sevilla a chci vám vyprávět svůj supernabitý životní příběh. Báječná a bláznivá životní cesta hlavní představitelky seriálu Soy Luna
dívčí romány

Jsem Karol Sevilla

242 Kč
215 Kč
Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
dívčí romány

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
Putování za nejmocnějším kouzlem - 11%
Napínavý příběh obyčejné holčičky Josefinky, která najde zvláštní prstýnek. Kamínek v něm tvoří zakletá slza, která jednou za sto let roztaje. Když roztaje jinde než na prvním nádvoří zámku lesní pohádkové říše, zastaví se běh vody a uschne celý les.
dívčí romány

Putování za nejmocnějším kouzlem

176 Kč
156 Kč
Vanda - Liga proti holkám - 11%
Třetí díl úspěšné série příběhů desetileté Vandy a jejích kamarádů.
Školní výlet na hrad ? To vůbec nezní špatně... Jen kdyby nejeli taky elpéháci (rozuměj : Liga proti holkám).
dívčí romány

Vanda - Liga proti holkám

178 Kč
158 Kč
Vanda - Přísně tajné - 11%
Druhý díl úspěšné série příběhů desetileté Vandy a jejích kamarádů.
Jen to ne! Tohle prostě Vanda nemůže pochopit. Zrovna do sousedního domu se nastěhoval Fabián Šilink, ten nemožnej vlezprdelka.
dívčí romány

Vanda - Přísně tajné

178 Kč
158 Kč
Třináct - 11%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
dívčí romány

Třináct

268 Kč
238 Kč
Víš, že tě miluju? - 11%
(1x)
První díl bestsellerové série, která se ve Velké Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších knih pro mládež všech dob. Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii!
dívčí romány
Ukázky

Víš, že tě miluju?

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>