Nejprodávanější tituly - listopad 2020
foto, video

Zoner Photo Studio X – úpravy fotografií v modulu Vyvolat - 11%
Zatímco předchozí kniha Pavla Kristiána o Zoner Photo Studiu X byla celá věnována modulu Editor, tato nová publikace se věnuje modulu, který fotografové ke své práci používají nejvíce – modulu VYVOLAT.
foto, video

Zoner Photo Studio X – úpravy fotografií v modulu Vyvolat

359 Kč
319 Kč
Historie v barvě - 11%
Ikonické momenty z dějin lidstva v živých barvách, jak je viděli tenkrát. Přes 120 černobílých fotografií bylo realisticky a se smyslem pro historický detail kolorováno, a uvedeno v nový život.
foto, video

Historie v barvě

539 Kč
479 Kč
Jak na skvělé fotografie - 11%

Kniha objasňuje a vysvětluje význam 80 slavných fotografií. Proč se staly slavnými? Co je na nich tak výjimečného? Obsah knihy je rozdělen na deset tematických celků, kde potom v každé z nich objevíme několik slavných snímků.

foto, video

Jak na skvělé fotografie

288 Kč
256 Kč
Od soumraku do svítání - 11%
Noční fotografie – jak na fascinující snímky noční oblohy.
foto, video

Od soumraku do svítání

477 Kč
424 Kč
Kompletní fotografie - 11%
Kniha, která vás provede fotografií od prvních snímků až po pokročilé techniky profesionálů. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník, mírně pokročilý nebo zkušený fotograf. V této knize si přijde na to své každý.
foto, video

Kompletní fotografie

476 Kč
423 Kč
Ovládněte makro fotografii - 11%
(1x)
Kniha, která vám ukáže úplně nový svět. Svět makrofotografie. Knihu tvoří sedm kapitol, kde v každé z nich najdete spoustu užitečných informací.
foto, video

Ovládněte makro fotografii

359 Kč
319 Kč
Photoshop Elements 15
Potřebujete pracovat s programem Photoshop Elements 15 rychleji a efektivněji? S touto knihou získáte spoustu praktických tipů a kreativních návrhů.
foto, video

Photoshop Elements 15

179 Kč
222 tipů a triků pro drony - 11%
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem?
foto, video

222 tipů a triků pro drony

359 Kč
319 Kč
Kompozice v [digitální] fotografii pohledem dvaceti pěti českých fotografů - 11%
V nově připravené publikaci věnované kompozici jsou zastoupeni autoři mnoha žánrů, najdete zde krajinářskou fotografii, portrét, akt, dokument nebo sport, ale i zátiší nebo svatební fotografii či fotografování opuštěných míst.
foto, video

Kompozice v [digitální] fotografii pohledem dvaceti pěti českých fotografů

448 Kč
398 Kč
Naučte se používat barvu kreativně - 11%
Kniha Naučte se používat barvu kreativně organicky navazuje na předchozí knihy Bryana Petersona a stává se vítaným doplněním knihoven všech hobby fotografů a zejména těch, kteří si oblíbili styl fotografování i psaní tohoto autora...
foto, video

Naučte se používat barvu kreativně

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>