Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
ženy

Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Alžběta II. - 20%
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
ženy
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
215 Kč
Dubajka – příběh letušky - 20%
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

ženy
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
183 Kč
Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
ženy
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Věra Pohlová - 20%
Věra Pohlová je jednou z mnoha žen, které zasvětily svůj život poválečné sociální práci, ale jako jedna z mála nám o svém životě, rodině i cestě praxí a příprav na ni mohla ještě dnes vyprávět.
ženy
Ukázky

Věra Pohlová

160 Kč
128 Kč
Zápisník Dory Maarové - 20%
Uznávaná fotografka, malířka, básnířka, členka surrealistické skupiny.
ženy
Ukázky

Zápisník Dory Maarové

297 Kč
238 Kč
Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis - 20%

Životopis legendární mexické umělkyně doplněný fascinujícími ilustracemi Frida Kahlo, živelná umělkyně s bohémskou, nespoutanou, ale zároveň bolavou duší. Její příběh nejednou obletěl svět a její obrazy nás vtahují do prapodivného světa plného svébytné atmosféry.

ženy
Ukázky

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

279 Kč
223 Kč
Královská revoluce: Kate a Meghan - 20%
Ambiciózní Kate a Meghan už dokázaly rozdělit dřív nerozlučné královské bratry. Co bude dál?
ženy
Ukázky

Královská revoluce: Kate a Meghan

209 Kč
167 Kč
Lid mi říká Evita - 20%
Životní příběh Evy Perónové.
ženy
Ukázky

Lid mi říká Evita

159 Kč
127 Kč
Život podle Lucie - 20%

Držitelka ocenění Blogerka roku vzpomíná na své dětství, aby popsala paradoxy své dospělosti. Po maturitě se známá blogerka vdá za holandského učitele a vědce, stěhuje se s ním do Florencie a doprovází ho Evropou. Do Čech se vrací zcestovalá, ale neukotvená.

ženy
Ukázky

Život podle Lucie

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>