Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
světová

Ikabog
(4x)

Napínavý pohádkový příběh plný naděje, s ilustracemi českých dětí.

Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem.

světová

Ikabog

359 Kč
Ti druzí
(5x)
Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář. Zahlédl, jak říká: „Tati.“
světová

Ti druzí

359 Kč
Prolhaný život dospělých
(8x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
světová
Ukázky

Prolhaný život dospělých

357 Kč
Sladká pomsta
(4x)
Nejlepší pomsta je ušitá na míru! Od autora bestselleru Stoletý stařík.
světová
Ukázky

Sladká pomsta

359 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
světová
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Liška
(5x)
Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně.
světová

Liška

71 Kč
Místo snění
(1x)
Životopis napsala novinářka Kristine McKennová na základě více než stovky rozhovorů s Lynchovými přáteli, rodinnými příslušníky, bývalými manželkami, herci, agenty, hudebníky a dalšími spolupracovníky.
světová
Ukázky

Místo snění

530 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
světová

Černá voda

358 Kč
Hotýlek na Islandu
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
světová

Hotýlek na Islandu

359 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.
světová

Nezvratné alibi

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>