Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
ostatní

Krásná země - 20%
Drobné cestopisné črty a náladotvorné obrázky z vesnického života jsou zapomenutým skvostem – pro citlivou duši i lákavým čtenářským zážitkem. Vilém Mrštík v nich setrvává na jižní Moravě, v kraji Hanáckého Slovácka.
ostatní
Ukázky

Krásná země

65 Kč
52 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
ostatní
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
ostatní
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Socha ve městě - 20%
Umělecko historická monografie mapující sochařskou tvorbu ve veřejném prostoru všech městských částí Ostravy od konce XIX. století do současnosti.
ostatní
Ukázky

Socha ve městě

197 Kč
158 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
ostatní
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
ostatní
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Šijeme na panenky - 20%
Kniha Šijeme na panenky je jedinečná publikace edice Šikovné ruce, která je určena pro všechny zručné milovníky štíhlých panenek.
ostatní
Ukázky

Šijeme na panenky

157 Kč
126 Kč
Umění ve vědě a věda v umění - 20%
Umění je kreativní aktivitou, k níž je jedinec puzen, činem, kterým je člověk obohacován. Monografie vám alespoň částečně zprostředkovává něco, co obvykle bývá při vnímání uměleckého díla skryto.
ostatní
Ukázky

Umění ve vědě a věda v umění

458 Kč
366 Kč
Malba v čínském stylu - 20%
Prvky čínské malby jsou založeny na jednoduchém použití štětce, tahu ruky a způsobu namočení štětce do barvy. Kniha obsahuje rady, jak spojit myšlenku, ruku a malířský nástroj v nejpřirozenější tah tak, aby vyjádřil vše, co výtvarník chce.
ostatní
Ukázky

Malba v čínském stylu

254 Kč
203 Kč
Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
ostatní
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 351 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>