Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
humor

Klub nas***ných rodičů - 11%
Vtipný, bravurně napsaný román ze současnosti, v němž se najdou všichni rodiče, kteří občas (nebo spíše často) zažívají pocit, že už toho mají dost.
humor

Klub nas***ných rodičů

250 Kč
222 Kč
Doktore, teď to chce klid! - 11%
Pokud vás Patrick Taylor už okouzlil knihou Doktore, fofrem, jde o život!, vracíte se do vesničky Ballybucklebo právem domovským. Teď to tam právě pod zdánlivě klidným povrchem jenjen vře.
humor

Doktore, teď to chce klid!

242 Kč
215 Kč
Kriminálník - 6%
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
humor
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
206 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Beatles přistanou v Praze dnes večer - 11%
Povídkový triptych Leoše Šeda je nevídaný především svým tématem - jde o rockové prózy. První se odehrává v totalitní minulosti, v době největší slávy Beatles, poslední ve třicátých letech 21. století, kdy rocková éra koncertem Rolling Stones vyhasíná.
humor

Beatles přistanou v Praze dnes večer

216 Kč
192 Kč
Člověk za volantem - 12%
Nová autorská kniha známého kreslíře a karikaturisty je věnována automobilismu; určena je všem, kdo mají rádi Jiránkův inteligentní a osobitý humor.
humor

Člověk za volantem

139 Kč
123 Kč
Jak se milovat s černochem a neunavit se - 11%
V autobiograficky inspirovaném románu autor ironicky a s cynickou nadsázkou líčí rasové problémy soužití různých ras v Kanadě z velmi málo „politicky korektních“ pozic. Téma nahlíží vtipným prizmatem erotiky, džezu, buddhismu a psychoanalýzy.
humor

Jak se milovat s černochem a neunavit se

169 Kč
150 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
humor

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Úsměvy dneška
Další básničková knížka Honzy Volfa.
humor

Úsměvy dneška

72 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 343 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 > >>