Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
Tato knížečka je souborem vybraným pro nejkrásnější svátky každého ročního období. Nechť vám roste a vzkvétá váš pracovní i osobní život a vaše slavnostní chvíle se vydaří.
Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.
Procestovali jsme USA křížem krážem
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe.
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě.
Kniha obsahuje recepty na skvělá jídla, která si může každý připravit doma u příležitosti fotbalového mistrovství Evropy i na nejrůznější oslavy a narozeniny.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Publikace ve francouzštině.