Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
učebnice - vzdělání

Hravá školní družina 3 - 12%
Pracovní sešit nabízí pestré aktivity, u kterých žáci relaxují a odpočívají. Obsahuje také velké množství činností od malování, čtení, vystřihování, přes hádanky a různé rébusy nebo náměty pro kreativní práci. V úvodu sešitu najdete zajímavé seznámení s pravidly slušného chování v každé školní družině, které si můžete s dětmi upravit nebo doplnit. Je vytvořen ve spolupráci se zkušenými vychovatelkami.
učebnice - vzdělání

Hravá školní družina 3

104 Kč
92 Kč
Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

učebnice - vzdělání

Pár událostí z českých dějin - 3 - tahák

35 Kč
31 Kč
Procvičuji si - vyjmenovaná slova - 11%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit vyjmenovaná slova. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
učebnice - vzdělání

Procvičuji si - vyjmenovaná slova

64 Kč
57 Kč
Úkoly pro 1. třídu - 11%
Sešit je určen všem žáčkům první třídy kteří si chtějí procvičit psaní, počítání, abecedu, logické myšlení. Sešit je také vhodný pro předškoláky, kteří by se chtěli naučit něco víc.
učebnice - vzdělání

Úkoly pro 1. třídu

107 Kč
95 Kč
Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ - 11%
To nejdůležitější z učiva přehledně, bez dlouhého hledání v učebnicích! Soubor tabulek obsahuje výběr z češtiny, matematiky a prvouky. Tabulky jsou určeny pro žáky 1.-3. tříd základní školy.
učebnice - vzdělání

Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ

107 Kč
95 Kč
Český jazyk – Vyjmenovaná slova - 11%

Laminátová kartička určená pro žáky 1. stupně ZŠ nabízí stručné a přehledné znázornění těch nejdůležitějších vyjmenovaných slov po B, (F), L, M, P, S, V a Z. Některá méně známá slova jsou doprovázená drobnými ilustracemi.

učebnice - vzdělání

Český jazyk – Vyjmenovaná slova

35 Kč
31 Kč
Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1 - 11%
Určeno především jako pomůcka při výuce hudebních oborů v 1.-4. ročníku základních uměleckých škol.
učebnice - vzdělání

Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1

215 Kč
191 Kč
Domino Český jazyk pro malé cizince 1 - 11%
Učebnicový soubor Domino - Český jazyk pro malé cizince je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy, zvl. pro 1. ročník ZŠ.
učebnice - vzdělání

Domino Český jazyk pro malé cizince 1

284 Kč
252 Kč
Domino Český jazyk pro malé cizince 1 - 11%
Učebnicový soubor Domino - Český jazyk pro malé cizince 1 je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy, zvl. pro 1. ročník ZŠ.
učebnice - vzdělání

Domino Český jazyk pro malé cizince 1

419 Kč
372 Kč
Barevné příklady 2 - 11%
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
učebnice - vzdělání

Barevné příklady 2

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 96 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>