Nejprodávanější tituly - listopad 2020
hudba

Kroniky I. - 58%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

238 Kč
99 Kč
Pokoj plný zrcadel - 11%
Životopis Jimmiho Hendrixe.
hudba

Pokoj plný zrcadel

359 Kč
319 Kč
Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao! - 11%
Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen je výjimečná osobnost. Ačkoli tvrdí, že se nikdy nenaučil pořádně hrát na žádný nástroj a neumí zpívat, jsou mu ochotni naslouchat tisíce lidí. Fanánek je totiž bez nadsázky mistrem slova.
hudba

Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!

314 Kč
279 Kč
Srdce zlomený - 11%
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

hudba

Srdce zlomený

242 Kč
215 Kč
Billie Eilish
V současnosti nejzářivější světová pop star, nikoho nekopíruje – tvoří zcela ojedinělé moderní skladby. Daří se jí naprosto přesně zachytit pocity, které má dnešní mladý člověk ze současného světa.
hudba
Ukázky

Billie Eilish

89 Kč
Kurt Cobain: Ilustrovaný životopis - 11%
(1x)
Nirvana se v 90. letech stala úkazem, který do popové hudby přinesl závan alternativy.
hudba

Kurt Cobain: Ilustrovaný životopis

359 Kč
319 Kč
Milujeme Billie Eilish! - 11%
Billie Eilish píše vlastní pravidla a hudební hitparády jí leží u nohou. Chcete se dozvědět víc o téhle temné princezně pop music? Zjistěte, jak Billie skládá hudbu, co ji inspiruje při psaní textů a mnoho dalšího.
hudba

Milujeme Billie Eilish!

224 Kč
199 Kč
Bowie: Ilustrovaný životopis - 11%
David Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný. Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta.
hudba

Bowie: Ilustrovaný životopis

359 Kč
319 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
M Train. Vzpomínky - 11%
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>